Conferinta internationala

DEZVOLTAREA ECONOMICO-SOCIALÃ DURABILÃ A EUROREGIUNILOR SI A ZONELOR TRANSFRONTALIERE. EUROREGIUNEA „SIRET-PRUT-NISTRU”

Conferinţa ştiinţifică internaţională,

DEDICATĂ ANIVERSĂRII A 150 DE ANI DE LA

ÎNFIINȚAREA ACADEMIEI ROMÂNE

ȘI

ZILEI ECONOMIȘTILOR DIN ROMÂNIA

DEZVOLTAREA ECONOMICO-SOCIALÃ DURABILÃ

A EUROREGIUNILOR SI A ZONELOR TRANSFRONTALIERE. EUROREGIUNEA „SIRET-PRUT-NISTRU”

 

Ediţia a XII-a

Iași

 

Vineri, 25.11.2016, ora 1000,

Progrese în teoria deciziilor economice în condiţii de risc şi incertitudine & Sisteme fuzzy în economie

Conferința internaţională „PROGRESE ÎN TEORIA DECIZIILOR ECONOMICE ÎN CONDIŢII DE RISC ŞI INCERTITUDINE” organizată în vechea cetate de cultură a orașului Iaşi a ajuns la cea de a XXXI ediție şi reprezintă continuarea unei deosebite şi respectate tradiții  de cercetare în domeniul economic. Cu un topic mai restrâns dar de mare interes pe plan internaţional,  conferinţa ştiinţifică „SISTEME FUZZY ÎN ECONOMIE” îşi propune să adune noi preocupări în domeniu şi dezvoltarea grupului  de cercetare de la Iaşi.

Creativitate si Personalitate. Manifestari creative in societate si educatie

Departamentul Psihologie-Pedagogie, al Institutului ”Gh. Zane”, Filiala Iași a Academiei Române organizează conferința Creativitate și Personalitate. Manifestări creative în societate și educație

Conferința va avea loc pe data de 20 mai, 2016, ora 9.00, în sala de conferințe a Institutului ”Gh. Zane”, Iași, str. Codrescu nr. 2.

Tematica propusă abordează procesul complex al creativității și rolul său în dezvoltarea personalității și totodată, specificul creativității la nivel social și educativ.