Sociologie juridică

Functia si demnitatea publica: statut social sau responsabilitate?

Colectivul de Drept si Sociologie din cadrul Institutului de Cercetari Economice si Sociale "Gh. Zane", Academia Romana - filiala Iasi, organizeaza pe data de 9 decembrie 2016, orele 11:00, la sediul institutului din str. T. Codrescu nr. 2, sala 6, un SIMPOZION STIINTIFIC avand ca tema:

FUNCTIA SI DEMNITATEA PUBLICA : STATUT SOCIAL SAU RESPONSABILITATE?

In cadrul simpozionului vor fi dezbatute probleme de actualitate care se incadreaza in tematica propusa. Invitam pe toti cei interesati sa participe la lucrarile simpozionului.

 

Drept si Sociologie

Prezentare:

Colectivul de Drept și Sociologie din Departamentul de Știinţe Socio-Umane al Institutului de Cercetări Economice şi Sociale „Gh. Zane” – Iaşi, organizează în fiecare an simpozioane ştiinţifice şi mese rotunde cu participare naţională şi internaţională. Activitatea ştiinţifică din cadrul acestui colectiv este cuprinsă în Planul Naţional de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare. Membrii colectivului sunt implicaţi activ în manifestări ştiinţifice organizate la nivel naţional, prin prezentarea de comunicări şi intervenţii la colocvii şi sesiuni ştiinţifice.